امروز : پنج شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۳
زیاده روی در مصرف آجیل‌ها و افزایش وزن
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یکی از تنقلات پر مصرف در ایام عید نوروز آجیل است که علاوه بر فواید تغذیه‌ای این دانه ها، مصرف بیش از اندازه آن سبب افزایش وزن می‌شود.
۱۴۰۴/۱/۱ - ۱۶:۱۶
سلاح ضد سرطان ساخته شد
دانشمندان با استفاده از گیرنده‌ای به نام DR۵، سلاح ضد سرطانی کوچکی ساخته‌اند که باعث می‌شود تومورها خود را از بین ببرند.
۱۴۰۳/۱۱/۶ - ۱۵:۰۷
مواد طبیعی که به سلامت قلب کمک می‌کنند
متخصصانی که سال‌هاست درباره ترکیبات گیاهی تحقیق می‌کنند، اکنون بیش از هر زمانی بر اهمیت «پلی فنول‌ها» برای کمک به سلامت انسان‌ها تاکید دارند.
۱۴۰۳/۱۰/۱۹ - ۱۷:۵۹
چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
سرطان «کولون» (روده بزرگ) یکی از سرطان‌های شایع است که البته با رعایت برخی موارد و همچنین مصرف برخی مواد غذایی می‌توان ریسک ابتلا به آن را کاهش داد.
۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۰۹:۲۶
خطر غذاهای فوق‌فرآوری‌شده برای سلامت استخوان‌ها
متخصصان می‌گویند بیماری‌های استخوان را هم باید به فهرست رو به رشد بیماری‌های مرتبط با مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده اضافه کرد.
۱۴۰۳/۹/۱۹ - ۱۳:۴۸
چگونه بر مشکل بی‌خوابی شبانه غلبه کنیم؟
همه انسان‌ها حداقل در دوره‌ای از زندگی خود با مشکلات خواب و معضل بی‌خوابی روبرو می‌شوند.
۱۴۰۳/۹/۱۷ - ۱۸:۴۲
به بهانه روز جهانی معلولان
مصائب معلولان در مواجهه با موانع حرکتی فضاهای شهری مازندران
مناسب نبودن شهرها و وجود موانع حرکتی متعدد در فضاهای شهری مازندران منجر به مشکلات و خانه‌نشینی بسیاری از توانخواهان (معلولان) شده است.
۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۱:۰۵
میوه‌ای که کلسترول بد را کاهش می‌دهد
مطالعات اخیرا نشان داده‌ است مصرف منظم آووکادو می‌تواند به کاهش کلسترول منجر شود و خطر بیماری‌های قلبی و بیماری‌های عروق کرونر را کم کند. بنابراین افزودن آن به رژیم غذایی بیشتر افراد، فایده دارد.
۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۷:۱۹
نکاتی درباره آنتی‌بیوتیک‌ها
با فرارسیدن پاییز و تغییرات دمایی، سیستم ایمنی بدن ما تحت تأثیر قرار می‌گیرد و در برابر بیماری‌های زمستانی آسیب‌پذیرتر می‌شویم.
۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۸:۴۳
آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمد کردن، کاهش می‌یابد؟
متخصصان تغذیه می‌گویند سبزیجات تازه اگر در دسترس باشند، مطمئناً بهترین گزینه برای مصرف روزمره هستند.
۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۱۱:۲۲