عبدالله نقی پور با اشاره به حضوری برگزار شدن کلاس های آموزشی دانش آموزان منطقه کجور با توجه به واکسیناسیون معلمان اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش و ستاد کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس با جمعیت زیر ۵۰ نفر دانش آموزان، باید گفت ۹۹ درصد مدارس منطقه زیر ۵۰ نفر محصل دارند و این نشان می دهد کلاس های آموزشی امسال به صورت حضوری خواهد بود.
وی کمبود نیروی انسانی به خصوص نیروی متخصص را یکی از چالش های اصلی بخش آموزش و پرورش بخش کجورعنوان کرد و گفت: در آزمون هایی که برگزار شد تعدادی از نیروها از شرق استان بودند که به علت مشکلات رفت آمد به منطقه، پیگیر انتقالی خود شدند و در حال حاضر بخش کجور با کمبود نیروی انسانی رسمی مواجه است.
رئیس آموزش و پرورش کجور افزود: نگهداری املاک و مدارس بلا استفاده و ساختمان های فرسوده آموزش و پرورش که مورد سوقصد واقع می شود از دیگر مشکلات بوده که نیازمند توجه مسئولان استانی و شهرستانی است.
نقی پور تصریح کرد: برای کمک به بخش آموزش و تجهیز مدارس ، به دنبال تشکیل مجمع خیرین مدرسه یار در بخش کجور هستیم تا بتوانیم با کمک خیرین بخشی از امکانات و تجهیزات را تامین کنیم.
وی کمبود وسایل آموزشی از جمله گوشی های مدرن را در این زمان که کلاس ها به صورت مجازی برگزاری می شود از دیگر مشکلات عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه زیرساخت های آموزشی از جمله اینترنت در بیشتر نقاط بخش کجور با مشکل مواجه است و این موضوع باعث شده دانش آموزان در این برهه از زمان که کلاس ها به صورت مجازی است دسترسی سریعی به آموزش نداشته باشند.
ضمیمه :