امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۷
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۳۹۹/۵/۹ - ۱۰:۴۲ شناسه خبر : ۸۰۹۴
مدیرکل بیمه سلامت مازندران:
باید از تمامی ظرفیت ها برای مقابله با مواد مخدر و پدیده شوم اعتیاد استفاده کرد ساری- وارش نیوز/ مدیرکل بیمه سلامت مازندران در نشست مشترک با دبیر و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: ظرفیت‌های بالقوه و فراوانی در سیستم‌های مختلف بهداشتی، درمانی وجود دارد که می‌توان با استفاده از تمامی این ظرفیت ها برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر استفاده نمود.


به گزارش وارش نیوز/  دکتر رسول ظفرمند، مدیرکل بیمه سلامت مازندران در دیدار با مظفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: سازمان بیمه سلامت در راستای رسالت خود، در زمینه درمان بیماران معتاد کمک های خوبی را ارائه می کند.
وی افزود: اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مشکلات و معضلات بهداشتی و اجتماعی همچنین اقتصادی، به عنوان تهدیدی برای جوامع محسوب شده و موجب بروز مشکلات عدیده اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه می‌شود و بر همین اساس مقابله و مبارزه با سوداگران و اعتیاد، اقدامی راهبردی و موجب تقویت بنیان‌های اساسی جوامع است و بیمه سلامت در بحث حمایت های درمانی در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهد بود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: فرد معتاد را باید به عنوان یک بیمار در نظر بگیریم و با همکاری و آگاه سازی مردم این بیماری را در جامعه به حداقل برسانیم .
وی استفاده از راهبردهای مختلف در مبارزه با مواد مخدر مانند شناخت پتانسیل و ظرفیت های متعدد نظیر استفاده از ظرفیت بزرگ پزشک خانواده و پرونده سلامت جهت رصد بیماران معتاد همچنین جلب مشارکت‌های عمومی در مقابله با اعتیاد را از جمله اقدامات بسیار مهم و اساسی برشمرد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران از تلاش دستگاهها و نهادهای فعال در این حوزه تقدیر و تشکر نمود و گفت :  از همه افراد و گروه ها و تأثیر گذاران جامعه انتظار داریم تا برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد نقش آفرینی کنند .
وی همچنین از عموم مردم درخواست نمود تا با افزایش سطح آگاهی و حساسیت خود نسبت به خطرات مواد مخدر، در مقابل این پدیده شوم بایستند و آن را کنترل و از عوارض آن پیشگیری نمایند.
لازم به ذکر است در این نشست احمد مظفری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز ضمن تقدیر از مجموعه حمایت ها و خدمات بیمه سلامت به بیماران معتاد گفت: با استفاده از ظرفیت پزشک خانواده و پرونده سلامت می توان به بهبود وضعیت سلامت و درمات معتادان کمک شایانی نمود که این امر در کنترل و کاهش آسیب های فردی و اجتماعی نقشی وهم و اساسی دارد.
وی تاکید کرد : در استان بیش از 60 هزار نفر از معتادان تحت درمان داروهای آگونیست هستند و سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش در راستای کاهش مصرف مواد پر خطر و حرکت به سوی مواد مخدر کم خطر و سنتی و در نهایت ترک اعتیاد است .

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر