
مشاهیر و نخبگان، انسانهای بزرگ، سازنده، موثر و تاثیرگذار در یک جامعه تمدنساز میباشند
بر اساس این گزارش، در این مراسم که به همت بنیاد نخبگان استان و با همکاری دانشگاه مازندران برگزار گردید، دکتر نوذری با ذکر این نکته که زمین ما، منظومه شمسی، کهکشان راه شیری و حتی خوشه کهکشانی موضعی ما با همهی گستردگی، نقطهای بیش در کیهان نیستند گفت: اما زمین، این نقطه کوچک پذیرای مشاهیری ارجمند و فرهیختهای همچون دکتر علیزاده است که همچون ستارگان تابناک میدرخشند و نور انسانیت، معنویت و علم میافشانند. این مشاهیر و نخبگان انسانهای بزرگ، سازنده، موثر و تاثیرگذار در یک جامعه تمدنساز میباشند.
رییس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه اگر قرار باشد دشمنانی در یک جامعه توفیق کسب کنند از سه مسیر وارد میشوند، این مسیرها را نابودکردن بنیاد خانواده، نابود کردن آموزش و از بینبردن الگوهای موفق در آن جامعه عنوان کرد و از همگان خواست تا با جلوگیری از خدشهدار شدن ساحت الگوهای موفق، مانع از گسست فرهنگی بین جوانان امروز و مفاخر ارزشمند گذشته و حال کشور و جامعه شوند.
رییس دانشگاه جامع استان، پاکدستی، حسن نیت، مردمداری، نوعدوستی، خیرخواهی و ایستادگی بر روی اصول را از جمله ویژگیهای بارز دکتر علیزاده خواند و با تاکید بر اینکه سرزمین مازندران و ایران اسلامی به وجود این ستارگان درخشان افتخار میکنند، خواستار استمرار در برپایی آیینهای تکریم از این فرهیختگان شد.
نماینده وزیر علوم در استان مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، تکریم و نکوداشت مشاهیر و نخبگان را هدف نهایی و غایی برگزاری این مراسم و مراسم مشابه که در آینده برگزار میشوند، ندانست و بر مقوله الگوسازی به عنوان هدف اصلی و تجمیع تجربههای مشاهیر و نخبگان تاکید کرد.
لازم به یادآوری است: در پایان این مراسم، بوستان مشاهیر دانشگاه مازندران با کاشت تعدادی نهال از اقلیم هیرکانی توسط روسای سابق دانشگاه مازندران و برخی از مشاهیر دیگر دانشگاه، رسما" ایجاد و افتتاح شده است.

وظیفه اصلی یک معلم، ساختن انسانهایی با سلامت فکر و اندیشه است
دکتر قاسم علیزاده افروزی در این مراسم با اشاره به این نکته که انسانها در آن زمان که خود را درک میکنند، برای انتخاب شغل خود آیندهنگری میکنند، گفت: زیباترین و طلاییترین جملهای که در وصف رسالت دانشگاه دیدم و یادداشت کردم، جملات الهی حضرت امام راحل(ره) بود که فرمود: دانشگاه کارخانه انسانسازی و مبدا همه تحولات است. کارخانهای که انسان تولید میکند، چه مسئولیتهایی دارد؟ هر چند کارخانهای که قطعات تولید میکند، با جان انسانها در ارتباط است، ولی نقش دانشگاه در تربیت عالمان عامل و متخصصان متعهد بسیار حایز اهمیت است.
رییس اسبق دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه دانشگاه باید نخبگان و مدیرانی دلسوز، وفادار به نظام، کشور و مملکت بسازد، افزود: این کارخانه باید خدمتگزارانی کارآمد، کاربلد، کاردان، عاشق خدمت، آگاه و بصیر پرورش دهد و انسانهای شجاع و دارای اعتماد بهنفس ملی تربیت کند که همواره به یاد خدا باشند تا در عمل، رفتار، کردار و ضمیر خود نلغزند. زیرا لغزش این افراد، جامعه را لغزانده و به انحطاط خواهد کشید.
چهره ماندگار استان مازندران با بیان اینکه وظیفه اصلی یک معلم، ساختن انسانهایی با سلامت فکر و اندیشه است، اظهار داشت: اگر در جامعهای همه انسانها تفکری گل داشته باشند، جامعه گلستان خواهد شد و اگر تفکر غالب، خار باشد، جامعه خارستان خواهد شد. امیدوارم که بتوانیم معلم باشیم، چون یک معلم با تفکر و اندیشه انسانها سر و کار دارد و نشستن بر جایگاه انبیا، بسیار دشوار است.
یادآور میشود: در این مراسم، دکتر محسن شاهرضایی مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان کشور، دکتر محمد آزادبخت رییس بنياد نخبگان مازندران، دکتر عبدالرضا شیخالاسلامی رییس دانشگاه جامع علمی _کاربردی استان مازندران، دکتر سیدخلاق میرنیا رییس موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران و دکتر عباسعلی رستمی رییس دانشگاه شمال آمل به ایراد سخنرانی پرداختند.
همچنین کاشت نهال در مجموعه باغ مشاهیر دانشگاه مازندران، رونمایی از کتاب در ثنای حضرت آفتاب(یادنامه استاد علیزاده افروزی)، تجلیل از شهید جانباز دفاع مقدس دکتر مسعود کیقبادی با حضور خانواده ایشان و اهدای لوح و هدایا، از دیگر برنامههای این مراسم بود.