امروز : شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۲/۶/۱۲ - ۲۳:۰۱ شناسه خبر : ۱۴۴۷۷
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران:
تولید ۳ هزار تن زباله، آلودگی آب‌های زیرزمینی را افزایش می‌دهد رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران با اشاره به اینکه تولید ۳ هزار تن زباله، آلودگی آب‌های زیرزمینی را افزایش می‌دهد، گفت: موضوعات آب و فاضلاب، مصرف کودهای شیمیایی، سموم و آفت‌کش‌ها در کشاورزی، وجود سگ‌های ولگرد و نقاط حادثه خیز جاده‌ای از تهدیدکننده‌های دائمی سلامت استان هستند.

به گزارش وارش نیوز//دکتر محمدرضا میرزایی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی مازندران با ارائه گزارشی از عملکرد این دبیرخانه و بیان خلاصه‌ای از سیمای سلامت استان، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۱۰۸۸ خانه بهداشت فعال، ۲۶ بیمارستان، ۱۰۱ مرکز جامع خدمات سلامت شهری و ۱۹۱ مرکز جامع خدمات سلامت روستایی به عنوان گسترده ترین شبکه بهداشت و قطب اجرای برنامه پزشک خانواده در کشور مطرح است.

وی با اشاره به اینکه این دبیرخانه دارای سه نقش تسهیل گری، مراقبتی و هماهنگی بین بخشی است، تصریح کرد: برای اجرای اقدامات بزرگ در این کارگروه نیاز به تخصیص و تامین اعتبار، حمایت وزارت کشور و وزارت بهداشت و همکاری و مشارکت سایر سازمان ها است.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و وامنیت غذایی مازندران تشکیل ۳۸ شورای پیام گزار سلامت، ۵۳۸ کانون سلامت و ایجاد گروه مادران جوان در راستای جوانی جمعیت و برگزاری ۱۴۷ جلسه کارگروه سلامت و امنیت را از اقدامات این کارگروه برشمرد و با اشاره به ۲۰ میلیون جمعیت شناور در مازندران بر تقویت اورژانس هوایی استان تاکید کرد و گفت: موضوعات آب و فاضلاب، مصرف کودهای شیمیایی، سموم و آفت‌ها کش ها در کشاورزی، وجود سگ های ولگرد و نقاط حادثه خیز جاده ای از تهدیدکننده های دائمی سلامت استان هستند.

دکتر میرزایی به تولید ۳ هزار تن زباله در استان که در ایام تعطیل سه برابر می‌شود، اشاره کرد و افزود: این مسئله امکان آلودگی آب‌های زیرزمینی را افزایش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: اورژانس ۱۱۵ استان مازندران جزو فعال‌ترین اورژانس‌های کشور است که در ۵ ماهه اول سال ۷۱ هزار ماموریت به انجام رساند که از این تعداد ۱۳ هزار ماموریت ترافیکی بوده است، در حالی‌که ۱۷۴ دستگاه آمبولانس‌ داریم که برای این حجم جمعیت و تصادفات کافی نیست.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و وامنیت غذایی مازندران در پایان یادآور شد: مصرف کود، سموم و آفت‌ کش اگر چه در حال کاهش است اما نیاز به فرهنگ سازی و سایر اقدامات موثر دارد که باید از طریق این کارگروه پیگیری جدی شود.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر