وارش نیوز / پویا اباذری ؛ محمد هادیزاده از جوجه ریزی پنج میلیون و 117 هزار و 255 قطعهای در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان محمودآباد و تولید 9 هزار و 211 تن گوشت سفيد تا دی ماه امسال خبر داد.
مدير جهاد كشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: این شهرستان دارای 53 واحد مرغداری گوشتی فعال، سه واحد مرغ مادر گوشتی و دو واحد جوجه كشی است.
هادیزاده بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینهاست، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.
وی یادآور شد: اخذ مجوز جوجهريزی در واحد های مرغدار گوشتی براي مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان، ثبت اطلاعات و دريافت مجوز براي جوجهريزي هستند.
ضمیمه :