به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادیزاده اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه، از اول امسال تاکنون ۴۱۵۰ تن شیر خام در دامداری های شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه این شهرستان دارای ۳۱۸۵ رأس گاو شیری می باشد، تصریح کرد: ارزش اقتصادی این مقدار شیر خام تولیدی، ۶۶۲/۵ میلیارد ریال است.
هادیزاده گفت: شیر خام میتواند میکروبهای خطرناک حمل کند که ممکن است خطرات جدی سلامت انسان را تهدید کند.
وی خاطرنشان کرد: می توان با فرایند پاستوریزاسیون، یعنی حرارت دادن شیر با درجه حرارت بالا در طولانی مدت و به اندازه کافی برای از بین بردن میکروبهایی که سبب بیماری می شود، اقدام کرد.
ضمیمه :