وارش نیوز / علی منتظر ؛ محمدعلی رمضانی در این نشست اظهار داشت: این طرح پس از ۲ سال پژوهش و مطالعه به مرحله نهایی اجرا نزدیک شده و در مرحله اول برای حمل آرد از کارخانجات به صنایع آردبر استان طراحی گردیده و مزایای قابل توجهی از جمله کاهش هزینههای حمل، حذف هزینه کیسه، کاهش ضایعات آرد و کاهش آلودگی محیط زیست را به همراه خواهد داشت.
وی به مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: مهمترین مزیت این پروژه ارتقای شرایط بهداشتی حمل و نقل و نگهداری آرد، کاهش ضایعات آرد و کاهش چشمگیر آلودگی ناشی از کیسه های پلاستیکی خواهد شد و برآوردها نشان می دهد با حذف واسطه های حمل سنتی، قیمت تمام شده آرد برای مصرف کننده کاهش خواهد یافت.
رمضانی در این نشست تأکید کرد: این پروژه پس از مطالعات فنی و اقتصادی گسترده، آماده اجرا در سطح استان است و می تواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران اظهار داشت: در فاز اول، تامین آرد بخش صنوف و صنایع آردبر استان از این طریق صورت خواهد گرفت، سپس به سایر بخش های زنجیره تأمین گسترش می یابد.
محمدعلی رمضانی، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، با تقدیر از تلاشهای اعضای کمیته پژوهش و مشارکت فعال انجمن صنفی کارخانجات آرد، اداره کل صنایع و دانشگاه علوم پزشکی، اعلام کرد: این طرح با هدف بهینهسازی زنجیره تأمین آرد ، ارتقای استانداردهای بهداشتی شبکه آرد و نان و کاهش هزینههای تولید نان طراحی شده و امیدواریم با اجرای موفقیتآمیز آن، گام بزرگی در جهت بهبود اقتصاد و محیط زیست استان برداریم.
وی در پایان اظهار داشت: ادامه این مسیر با همکاری تمامی ذینفعان، آینده روشنی را برای صنعت آرد و نان استان مازندران ترسیم میکند.
ضمیمه :