به گزارش وارش؛ سیدجواد ایلالی با اشاره به وجود ظرفیت های قانونی از جمله مواد 618 و 688 قانون مجازات اسلامی گفت:مبانی قانونی درخصوص مجازات همراه داشتن سگ در معابر و اماکن عمومی(سگ گردانی) از مجرمانه بودن این اقدامات هم از حیث تهدید علیه بهداشت عمومی و نیز از منظر اخلال در نظم و آسایش عمومی حکایت دارد.
وی با اشاره به آثار و تبعات منفی اجتماعی و همچنین مشهود بودن ماهیت این عنوان مجرمانه، از ضابطان انتظامی خواست در صورت مشاهده مواردی از این قبیل رأسا اقدام کنند.
این مقام قضایی با اشاره به ابراز نگرانی مردم و طرح گزارش ها و شکایات عدیده شهروندان در این خصوص تصریح کرد:دادستان بعنوان مدعی العموم با افراد خاطی وفق موازین قانونی و بدون اغماض و مماشات برخورد و این مطالبه مردمی را با جدیت و قاطعیت دنبال خواهد کرد.
وی همچنین با خاطرنشان کردن وظایف ذاتی و تکالیف قانونی مسؤولان اجرایی ذی ربط از جمله شهرداری ها،دامپزشکی ها و پلیس راهور و بطور کلی نقش و کارکرد مورد انتظار از سوی ضابطان انتظامی، بر ضرورت تقویت روند همکاری ها و هماهنگی های فی مابین کلیه عوامل مرتبط و دست اندرکاران این حوزه به منظور حصول نتایج و تحقق اهداف پیش بینی شده تأکیدکرد.
ایلالی اظهار کرد:از حیث اطلاع رسانی و برقراری سازوکارهای مبتنی بر موازین پیشگیرانه و بازدارنده شهرداری ها مکلف شده اند در سطح شهر بنرهایی را با مضامین هشداردهنده جهت اطلاع عموم نصب و محتواهایی را منتشر نمایند که بر منع ورود افراد با حیوانات اهلی از جمله سگ در اماکن عمومی و تفرجگاه ها دلالت و تأکید دارد.
مدعی العموم مرکز استان با اشاره به تکالیف و الزامات قانونی دامپزشکی ها در این خصوص، بر ضرورت توجه بیشتر و بهتر به موضوع صیانت از سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از شکل گیری مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی و جلوگیری از تسری بیماری های مشترک بین دام و انسان از این مجرا و نیز توقیف وسائط نقلیه حامل حیوانات یاد شده به ویژه سگ ها از سوی پلیس راهور تأکید کرد.
انتهای خبر/.
ضمیمه :