امروز : جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۱
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۴/۵/۸ - ۲۱:۵۲ شناسه خبر : ۲۱۴۶۸

تشکیل کارگروه استانی استفاده از ضایعات زراعی در خوراک دام در مازندران سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: این کارگروه با حضور پژوهشگران، نمایندگان اتحادیه دامداران و مدیریت‌های ستادی سازمان، به بررسی راهکارهای کاهش هزینه‌های تولید در واحدهای دامداری استان می‌پردازد.

وارش نیوز/ علی منتظر ؛ نگهدار امروز ۸ مرداد در جمع خبرنگاران گفت: ضایعات کشاورزی مانند کاه و سبوس برنج، در صورت فرآوری مناسب (فیزیکی و شیمیایی)، می‌توانند نقش مهمی در کاهش هزینه‌های تولیدات دامی ایفا کنند. در همین راستا، با ابلاغ تسهیلات مکانیزاسیون، پرداخت تسهیلات خرید دستگاه‌های خردکن علوفه و سیلاژبَگِر در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها قرار گرفته است.

وی توسعه کشت علوفه در زمین‌های شالیزاری پس از برداشت برنج و در زمین‌های کم‌بازده، با تاکید بر کشت گیاهان کم‌آب‌بر را از جمله مهم‌ترین راهبردها برای کاهش هزینه‌های تولید در ماه‌های پیش رو عنوان کرد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد هزینه‌های تولید در واحدهای دامداری مربوط به خرید خوراک است، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت اقلامی مانند کاه گندم، سیلوی ذرت و یونجه که از استان‌های دیگر به مازندران حمل می‌شوند (به دلیل افزایش هزینه‌های حمل و نقل)، باعث افزایش هزینه‌های تولیدات دامی در استان شده و مزیت رقابتی بودن تولید را از دامداران استان سلب کرده است.

او از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و مراکز دانشگاهی استان خواست تا برای ارائه راهکارهای لازم در این زمینه، فعالانه‌تر وارد میدان شوند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر