امروز : چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۱
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۲/۳۰ - ۱۱:۰۱ شناسه خبر : ۲۰۸۸۲

ترمیم تدریجی پوسیدگی و سفیدی دندان‌ها با خمیردندان‌های نانویی ایرانی یکی از شرکت‌های فناور با بهره‌گیری از فناوری نانو، موفق به تولید خمیردندانی حاوی نانو هیدروکسی‌آپاتیت شده که به گفته آنها مواد این خمیر دندان با نفوذ به منافذ ریز دندان علاوه بر ترمیم تدریجی پوسیدگی‌های سطح مینای دندان و استحکام هرچه بیشتر آن باعث سفیدی و درخشندگی دندان‌ها می‌شود.

به گزارش وارش نیوز ؛ دکتر فرشاد اکبرنژاد، مدیر علمی این شرکت، با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی نوین، گفت: ما تولیدکننده خمیردندان نانو هیدروکسی‌آپاتیت هستیم؛ ماده‌ای که نقشی کلیدی در بازسازی مینای دندان ایفا می‌کند و پیش از این تنها در سطح تحقیقاتی شناخته شده بود.

وی ادامه داد: خمیردندان تولید شده در این شرکت با بهره‌گیری از فناوری نانو، ترکیبات زیست‌سازگار و مشابه مینای دندان را در فرمولاسیون خود به کار گرفته است. این ترکیب ویژه با نفوذ به منافذ ریز دندان علاوه بر ترمیم تدریجی پوسیدگی‌های سطح مینای دندان و استحکام هرچه بیشتر آن باعث سفیدی و درخشندگی دندان‌ها می‌شود. کاهش حساسیت‌های دندانی ویژگی دیگر خمیر دندان نانویی است.

اکبرنژاد با اشاره به اخذ گواهی‌نامه‌های معتبر برای این محصول، این موفقیت را نمادی از پیشتازی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته دانست و افزود: توسعه این خمیردندان مبتنی بر فناوری نانو، نه تنها به بهداشت دهان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند نیاز به درمان‌های پرهزینه دندانپزشکی را کاهش دهد.

مدیر علمی این شرکت همچنین به تولید ترکیباتی چون نانو دی‌اکسید تیتانیوم اشاره کرد که در برخی محصولات ضدآفتاب این شرکت به‌کار می‌روند و ادامه داد: اگر ضدآفتاب‌های شیمیایی به‌موقع تمدید نشوند، فیلترهایشان به لایه‌های عمقی پوست نفوذ کرده و منجر به تولید رادیکال‌های آزاد می‌شوند؛ موضوعی که در نهایت می‌تواند به آسیب DNA سلولی منجر شود. همچنین ۵۴ درصد اشعه‌ خورشیدی عامل بروز لک‌های پوستی می‌شوند؛ از این رو ضروری است که از ضدآفتاب‌ها به طور منظم استفاده شود.

به نقل از ستاد نانو، وی یادآور شد: یکی از معضلات رایج ضدآفتاب‌های فیزیکی، برجای‌ماندن رنگ سفید روی پوست است و در این شرکت برای حل این مشکل، از نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم با پوشش سیلیکونی استفاده شده تا این ذرات خاصیت آبدوستی پیدا کرده و به‌راحتی در فرمولاسیون‌های بر پایه آب، مانند فلوئیدهای سبک، قابل استفاده باشند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر