معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:
مازندران، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در آمل، از تنها مجموعه تولیدی غذا و میوه خشک انجمادی و آماده مصرف کشور واقع در منطقه رینه این شهرستان بازدید کرده و از نزدیک فرآیند رعایت استانداردهای بهداشتی، ایمنی و کیفی محصولات این مرکز را در مراحل تولید، آزمایشگاه، فریز درایینگ و بسته بندی مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند.
|
وارش نیوز/ علی منتظر ؛ دکتر علا با بیان اینکه این شرکت، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور است، ماندگاری طولانی غذای خشک انجمادی تا چندین سال با حفظ مواد مغذی و آماده سازی آسان در عرض چند دقیقه را از مهمترین ویژگی های منحصربفرد اینگونه مواد غذایی بر شمرد و تصریح کرد: در شرایط مواجهه با وقوع بحران ها مانند سیل، زلزله و یا در کوهنوردی و طبیعت گردی این محصولات می تواند نقش مهمی را در مدیریت موثر مواد غذایی مردم گرفتار در بحران ایفا کند و به این شیوه نسبت به تامین مواد غذائی سبک و با کیفیت و تغذیه سالم اقدام کرد.
ضمیمه :