امروز : سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۲
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۴:۳۴ شناسه خبر : ۲۱۴۴۵
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد:
مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازوی علمی و فنی معاونت غذا و دارو است نخستین نشست اعضای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی (PLP) دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اعضای هیئت علمی، اعضای شورای پژوهشی و جمعی از کارشناسان، در واحد PLP دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.

وارش نیوز/ علی منتظر ؛ دکتر شهرام علا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی (PLP) دانشگاه، در این نشست ضمن تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های پژوهشی مرکز، بر تقویت تعامل میان پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دست اندرکاران مرکز تأکید کرد.


دکتر علا همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها، نیازهای موجود و منابع و حمایت‌های پژوهشی، بر بهره‌مندی مؤثر از این زیرساخت‌ها خواستار ارتقای فعالیت‌های علمی و پژوهشی محققان این مرکز شد.


 وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازوی علمی و فنی معاونت غذا و دارو است، تصریح کرد: باید موضوعات دارای اولویت در حوزه غذا، براساس نیازهای روز جامعه تعیین شود تا سلامت فرآورده هایی که به جامعه می رسد، بهبود یابد.

 در ادامه، در زمینه راهکارهای گسترش همکاری‌های علمی و مشارکت در پروژه‌های ملی و صنعتی بحث و تبادل نظر شد و  در پایان اعضای حاضر در این نشست از تجهیزات فنی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه بازدید کردند.

 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر