وارش نیوز/ علی منتظر ؛ دکتر شهرام علا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی (PLP) دانشگاه، در این نشست ضمن تبیین سیاستها و اولویتهای پژوهشی مرکز، بر تقویت تعامل میان پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دست اندرکاران مرکز تأکید کرد.
دکتر علا همچنین با اشاره به ظرفیتها، نیازهای موجود و منابع و حمایتهای پژوهشی، بر بهرهمندی مؤثر از این زیرساختها خواستار ارتقای فعالیتهای علمی و پژوهشی محققان این مرکز شد.
وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازوی علمی و فنی معاونت غذا و دارو است، تصریح کرد: باید موضوعات دارای اولویت در حوزه غذا، براساس نیازهای روز جامعه تعیین شود تا سلامت فرآورده هایی که به جامعه می رسد، بهبود یابد.
در ادامه، در زمینه راهکارهای گسترش همکاریهای علمی و مشارکت در پروژههای ملی و صنعتی بحث و تبادل نظر شد و در پایان اعضای حاضر در این نشست از تجهیزات فنی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه بازدید کردند.
ضمیمه :