امروز : یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۴/۷/۵ - ۱۷:۵۰ شناسه خبر : ۲۱۹۴۲

برخورد قانونی با گران‌فروشی مرغ در مازندران/ خروج مرغ زنده از استان کنترل می‌شود سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از برخورد قانونی با گران‌فروشی مرغ در استان با هدف کنترل قیمت‌ها خبر داد. ‎

وارش نیوز / علی منتظر ؛ محمد ابراهیم تولایی در جلسه کمیته اقدام مشترک استان که باحضور اعضا در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران برگزار شد، اظهار داشت: با هدف کنترل قیمت عرضه مرغ و بازار مصرف این محصول پروتئینی و رفاه حال شهروندان مازندرانی، جلسه کمیته اقدام مشترک برای بررسی مصوبات جلسات قبلی و پیگیری موضوعات مرتبط برگزار شد.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری مصوبات جلسه و ارائه گزارش اقدامات انجام شده توسط اعضا، ادامه داد: اقدامات قانونی درخصوص رعایت سقف زمانی پرورش مرغ گوشتی در استان باید از سوی همه اعضا پیگیری و گزارش آن بصورت روزانه به این معاونت اعلام شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران افزود: ۴۰ درصد کل تولید مرغ روزانه استان باید با قیمت مصوب به مصرف داخل استان برسد.

وی با اشاره به اینکه اداره کل دامپزشکی از صدور بی رویه گواهی خروج مرغ زنده از استان جلوگیری کند، گفت: در هرشهرستان، فروشگاه‌های منتخب برای عرضه مرغ با قیمت تنظیم بازاری شناسایی و به مردم معرفی شوند و روزانه مرغ گرم تنظیم بازاری در این فروشگاه‌ها عرضه شود.

تولایی در پایان بر برخورد جدی و بازدارنده اداره کل تعزیرات حکومتی با گران‌فروشی مرغ و متخلفان این صنعت تأکید کرد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر