امروز : یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۱۱:۵۲ شناسه خبر : ۱۷۴۴۹

برخورد قانونی با اخلالگران تامین آرد و نان در مازندران معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت: با اخلالگران تامین آرد و نان در شهرستان های مازندران با هماهنگی دستگاه قضا برخورد قانونی می شود.

به گزارش وارش نیوز از روابط عمومی استانداری مازندران، حسن خیریانپور روز دوشنبه در کارگروه آرد و نان با تاکید بر تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی و ارتقای کیفیت نان از فرمانداران خواست ترتیبی اتخاذ شود با رعایت دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغی ضمن تلاش برای افزایش کیفیت نان با اخلال گران تأمین آرد و نان در شهرستان‌ها برخورد قانونی صورت گیرد.

وی همچنین از تشویق خبازان به پخت نان با کیفیت خبر داد و از اتحادیه خبازان خواست نسبت به ارزیابی عملکرد واحدهای خبازی اقدام و نانوایانی که پخت نان با کیفیت و ماکول دارند مورد تقدیر و تشویق قرار گیرند.

عباسعلی وفایی نژاد دبیر کارگروه آرد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز در راستای تأکیدات استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری اظهار داشت: با توجه به تعطیلات نیمه شهریور، گروه‌های رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی متشکل از دستگاه‌های نظارتی شهرستان‌ها موظف شدند ضمن انجام بازرسی‌های سرزده از سطح نانوایی‌ها عملکرد این واحدهای صنفی را ارزیابی و نتیجه را به مراجع ذیربط گزارش کنند.

افزایش کیفیت نان

وی با اشاره به تاکید استاندار مازندران بر افزایش کیفیت پخت نان در استان اظهار داشت: به منظور افزایش مهارت‌های نانوایان در عمل آوری آرد و پخت نان با کیفت، اتحادیه خبازان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت‌های لازم برای پخت نان با کیفیت اقدام خواهد کرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین اظهار داشت: عملکرد واحدهای خبازی که نان با کیفیت پخت می‌ کنند، مورد تشویق و تقدیر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: هماهنگی‌های لازم با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضائی ذیربط به عمل آمد تا بدون هیچ‌گونه مسامحه با عوامل متخلف و مخل در امر تأمین و توزیع آرد و پخت نان برخورد قانونی صورت گیرد.

دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین تاکید کرد: طبق دستورالعمل‌های ابلاغی و تاکید معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری، در صورت تکرار تخلف از سوی واحد صنفی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و نسبت به قطع سهمیه آرد و انتقال آن به نزدیکترین واحد خبازی و یا صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید که مسئولیت پذیر باشند اقدام خواهد شد.

کلید ‫واژه‌ها:

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر