وارش نیوز/ علی منتظر ؛ دکتر شهرام علا با بیان اینکه نان در سفره ایرانی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: وزارت بهداشت در راستای کاهش کم خونی های ناشی از فقر آهن در اقشار جامعه، علاوه بر اجرای برنامه غنی سازی آردها با آهن و اسیدفولیک و افزایش سهم فیبر، ویتامین و املاح دریافتی مصرف کنندگان، دستورالعمل تولید آرد و نان کامل را ابلاغ کرد.
گفتنی است در این بازدیدها، مهندس اصفهانی زاده مدیرنظارت بر مواد غذایی دانشگاه، دکتر پورنگ مدیر شبکه بهداشت عباس آباد و جمعی از کارشناسان دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی سلامت کشور (گیلان، سمنان شاهرود، بابل، گلستان و مازندران) حضور داشتند.
ضمیمه :